Valitse lainasumma ja laina-aika

Lainasumma
Laina-aika vrk
Tod. vuosikorko %
Ikäraja vuotta
Korko vuodessa %
Muut luottokustannukset
Luotto kokonaiskuluineen
Maksuerän euromäärä
Tässä esimerkissä asiakas on valinnut yksityistakauksen, tutustu tarkemmin eri takausvaihtoehtoihin näillä www-sivuilla tekemäsi lainahakemuksen yhteydessä

Vippi

Orkia vippi on luotettava ja nopea. Lainan määrä on 20 – 1000 €. Orkia sopii kaikkeen – odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustukseen, harrastuksiin tai muihin tarpeisiin.

 

Orkia on edullinen ja luotettava vippi, joka on käytössäsi aina silloin kuin tarvitset lainaa nopeasti tasapainottamaan talouttasi. Tee hakemuksesi helposti verkossa tai tekstiviestillä, tarvitset vain nimelläsi olevan matkapuhelin liittymän henkilöllisyytesi varmistamiseen. Olemme vastuullinen lainanantaja, meillä ei ole piilokuluja, emmekä veloita tekstiviesteistä mitään. 20 – 1000 euron vippi on nopeasti tililläsi ilman takaajia tai vakuuksia.

Vippi voidaan myöntää 18 -vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, jolla on voimassa oleva henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Lainahakemuksen voit jättää kätevästi internetin kautta, tai tekstiviestillä. Luomalla henkilökohtaisen PIN koodisi, on pikavippi haku entistä helpompaa. Saat lainapäätöksen viipymättä, kun hakemuksen tiedot on tarkistettu. Myöntämämme luoton määrä on 20 – 1000 euroa, lainan takaisinmaksuaika on valintasi mukaan 14, 30 tai 90 päivää.

Lue lainaehtomme huolellisesti. Kun olet hyväksynyt lainaehdot, sinulle myönnetty laina maksetaan tilillesi välittömästi, yleensä muutamassa minuutissa. Saat tiedon siitä tekstiviestillä. Laina maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti joka päivä toimistomme aukioloaikana 07:00 – 23:00 *. Otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Sinun ei tarvitse jonottaa pankissa, eikä täytellä pitkiä lomakkeita. Eikä selitellä mihin tarvitset lainaa. Me emme kysy mihin tarkoitukseen vippi tulee. Lainaa voi hakea joka päivä. Voit tehdä pikavippi hakemuksen milloin tahansa, missä tahansa – silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lainaa kauttamme haluamasi suuruinen vippi, edullisella korolla ja valitsemallasi maksuajalla.

Tutustu edullisiin korkoihimme ja joustavaan takaisinmaksuun. Valitse tilanteeseesi sopiva riittävän suuri vippi ja tarpeeksi pitkä maksuaika. Lainan takaisinmaksu hyvä ajoittaa esim. palkkapäivääsi. Voit myös maksaa lainan pois ennen sen eräpäivää, ilman lisäkustannuksia. Lasku lainan takaisinmaksusta lähetetään sinulle postissa, mutta voit saada sen halutessasi myös huomaamattomasti sähköpostiisi.

Otamme lainahakemuksia vastaan vuorokauden ympäri. Laina maksetaan tilille viikon jokaisena päivänä välillä 07:00 – 23:00 *. Voit hakea uutta lainaa, kun edellinen vippi on maksettu pois. Huomaa, että maksun kirjautumiseen voi mennä muutama päivä. Tervetuloa kokeilemaan elämäsi helpointa lainaa!