Orkia on auttanut jo tuhansia tyytyväisiä suomalaisia löytämään vippiä

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa löytämään edullisimmat korot, parhaat takaisinmaksusuunnitelmat ja ehtosi täyttävät vipit. Kauttamme vertailet käden käänteessä luotettavien yritysten lainoja ehtoineen, ja löydät tilanteeseesi sopivan paketin. Rahan säästäminen kannattaa aina, joten mikset vertailuttaisi myös lainaasi? Jo 10 000 suomalaisella on ollut kauttamme löydetty vippi.

Parempi talous alkaa vertailemalla

Kun juuri sinulle sopiva vippi löytyy, voit ottaa rauhallisesti. Sopiva paketti
takaa, että saat kulusi maksettua helposti, ja takaisinmaksukin on vaivatonta.

Välitön vastaus.
 • l1
 • l2
 • l3
 • l4
 • l5
icn1

Tee päätös tilanteesi mukaan

Vippitarjonta on nykyään suuri, joten voit löytää juuri tilanteeseesi sopivan pikavipin. Meidän kauttamme pääset tutkimaan kattavaa valikoimaa erilaisia paketteja.

icn3

Vertailu kannattaa

Vippi, jonka kulut, ehdot ja määrä ovat kohdallaan, löytyy helpoiten vertailemalla. Eri lainojen vertaaminen voi auttaa säästämään suuriakin summia.

icn2

Säästä selvää rahaa

Kun sopiva lainapaketti löytyy, voit säästää lainakuluissa huomattavasti tai saada vippiä jopa kuluttomasti.

Vertaile kaikki parhaat vippitarjoukset

Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kun syöttää tarvitsemasi rahamäärä

Välitön vastaus.

Usein kysytyt kysymykset

Miten vippi haetaan?

Etsi ensin itsellesi sopiva lainanantaja yllä olevasta taulukosta. Voit verrata saatavilla olevia lainasummia, lainojen kuluja ja lainansaantinopeutta. Eräs tärkeimmistä tekijöistä on se, oletko oikeutettu hakemaan lainaa, joten muista varmistaa myös lainan myöntämisen ehdot. 

Kun tiedät, mikä vippi sopii sinulle, klikkaa itsesi lainanantajan sivulle hakeaksesi lainaa. Lainanantajan sivuilla näet kulut ja lainaehdot ja voit hakea lainaa. Siihen tarvitset henkilökohtaisia tietojasi.

Muutamassa minuutissa saat tietää, onko hakemuksesi hyväksytty, ja vastaanotat rahat pian tämän jälkeen. Yleensä lainanantajat lähettävät sinulle rahat 15 minuutin sisällä.

Mitä sinun tarvitsee tietää vertaillessasi lainanantajia

Takaisinmaksuehdot. Yleensä vippi maksetaan takaisin melko nopeasti. Takaisinmaksun ajankohta riippuu siitä, milloin nostat lainan, ja se vaihtelee yleensä kolmesta päivästä vuoteen.

Lainanantajan maine. On tärkeää tarkistaa lainanantajan maine ennen hakemuksen jättämistä. Miten helposti heihin saa yhteyden ja miten läpinäkyviä heidän kulunsa ja muut tiedot ovat? Kaikilla lainanantajilla, joiden lainoja pääset hakemaan Orkian kautta, on hyvä maine.

Mitä sinun tarvitsee tietää, kun vertailet vippiyrityksiä

He tarjoavat rahaa nopeasti. – Pikalaina käsitellään muutamassa tunnissa ja rahat ovat tililläsi jopa 15 minuutissa tai yhdessä päivässä.

 Hakemukseen tarvitaan vähän liitteitä. – Sinun ei tarvitse ladata useita asiakirjoja hakemukseesi.

 Korkeammat korot. – Koska lainanantajan näkökulmasta kyse on korkean riskin lainasta, 20-1000€ lainoilla on yleensä korkeampi korko kuin muissa lainavaihtoehdoissa. Kulujen määrää on rajoitettu, mutta huomioon on otettava myös mahdolliset muut kulut, esimerkiksi viivästyskorko.

Joidenkin lainanantajien huono maine – Jotkut lainanantajat haluavat hyötyä nopeasti rahaa tarvitsevien tilanteesta. Muista aina ennen hakemuksen tekemistä tutustua lainanantajaan.

Tarpeellista tietoa

Ota nämä asiat huomioon ennen kuin haet vippiä

Entä jos olen työkyvyttömyyseläkkeellä?

Vaikka olet eläkkeellä tai työkyvytön, luotto tai vippi voidaan myöntää myös sinulle. Autosi saattaa tarvita huoltoa, postiluukustasi saattaa tupsahtaa yllättävä lasku tai tarvitset ylimääräistä rahaa lomaa varten. Miksi sen, ettet työskentele kokoaikaisesti, pitäisi olla este lainan hakemiselle? Ei se olekaan.

Kuka käyttää vippiä?

Ei ole olemassa “tyypillistä” vipin ottajaa. Vippiä voivat hakea myös suurituloiset. Lyhyt laina-aika ja hakemisen helppous tekevät niistä houkuttelevia. Vippi on kustannuksiltaan kallis vaihtoehto, mutta lainaajat kokevat sen olevan heille sopiva ratkaisu.

Miksi valita vippi muiden lainojen sijaan?

Vippi tunnetaan ennen kaikkea kätevyydestään. Se on nopeaa rahaa, joka toimitetaan tilille yleensä samana päivänä tai 24 tunnin kuluessa

 • Se on kätevä. Vippi haetaan yleensä yrityksestä, jonka kautta lainaa voi hakea helposti ja nopeasti netissä.
 • Kulut kerrotaan ennen hakemista. Vippiä tarjoavat yritykset kertovat kaikista koroista ja kuluista etukäteen, joten tiedät tarkasti tulevat maksuerät ja voit suunnitella budjettisi takaisinmaksuun sopivaksi.
 • Nopeat maksut. Vippi maksetaan yleensä nopeasti muihin lainatyyppeihin verrattuna. Yleensä voit odottaa savasi rahat
 • 24 tunnin sisällä hakemuksen hyväksymisestä, joskus jopa tunnin kuluessa.
 • Minimilainasumma on pieni. Vippi vaihtelee yleensä 20 € ja 2100 € välillä. Tämä tarkoittaa, että voit lainata juuri tarvit semasi summan ja näin välttyä kuukausimaksuilta. Monilla pankeilla pienin mahdollinen lainasumma on 5 000 €. On myös tahoja, jotka saattavat tarjota pienempiä lainasummia.
 • Rahat ovat nopeasti käytössäsi. Lainanantajasta riippuen vippi on käytettävissäsi samana tai seuraavana päivänä. Jos tarvitset rahaa nopeasti, vippi on helppo ratkaisu tilapäiseen rahantarpeeseen.
 • Vippi voidaan myöntää alhaisemmilla tuloilla ja muilla vaatimuksilla. Monet lainanantajat ottavat vastaan hakemuksia myös niiltä, joilla on maksuhäiriöitä. Jos sinulla on maksuhäirimerkintä, voit silti saada pikaluoton, jos vain maksukykysi riittää sen takaisinmaksuun.

Ennen hakemista muista nämä asiat

Vippi tunnetaan ennen kaikkea kätevyydestään. Se on nopeaa rahaa, joka toimitetaan tilille yleensä samana päivänä tai 24 tunnin kuluessa

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset työ- tai eläkekulut
 • Säännölliset tulot (päivittäin, viikoittain tai kuukausittain) pankkitilille
 • Tulot eivät tule omasta yrityksestä (jotkut lainanantajat hyväksyvät tämän)
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, sinun täytyy todistaa, että nykyinen taloudellinen tilanteesi on vakaa. Ehtojen täyttyminen ei ole vielä tae lainahakemuksen hyväksymisestä.

Vertaile kaikki parhaat vippitarjoukset

Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kun syöttää tarvitsemasi rahamäärä

Välitön vastaus.