Käyttöehdot

Lue tämä käyttöehtosopimus

Orkia kunnioittaa käyttäjiensä yksityisyyttä ja on laatinut nämä käyttöehdot osoittaakseen sitoutumisensa yksityisyytesi suojaamiseen. Sivustomme yksityiskäyttäjänä tai muuten Orkia-tuotteiden käyttäjänä käyttöehdoissa kerrotaan sinulle seuraavat asiat:

Käymällä verkkosivulla, selaamalla tai käyttämällä tätä verkkosivua ja alla lueteltujen yhtiöiden, osastojen tai palveluryhmien verkkosivuja tai mitä tahansa niiden sivuja suorin tai epäsuorin keinoin (erikseen tai yhdessä, “verkkosivuja” tai “verkkosivua”), tai käyttämällä verkkosivuilla eri keinoin (kuten puhelimitse, postitse, sähköpostitse tai faksilla) tarjottuja hyödykkeitä, tiloja tai palveluja, hyväksyt käyttöehdot (termit “verkkosivu” ja “verkkosivut” sisältävät käytön vaihtoehtoisilla tavoilla).

Jos et hyväksy käyttöehtoja, et saa käydä näillä verkkosivuilla tai käyttää niitä, ja sinun pitää lopettaa niillä käynti ja niiden käyttö.

Orkia ylläpitää verkkosivuja, ja sillä on oikeus milloin tahansa muuttaa tai poistaa verkkosivustojen piirteitä tai ominaisuuksia sekä muokata verkkosivujen käyttäjiä koskevia käyttöehtoja tai mitä tahansa niiden osaa. Muutokset, muokkaukset, lisäykset tai poistot tulevat heti käyttöön, kun ne ilmoitetaan verkkosivuilla. Verkkosivujen tai niiden hyödykkeiden, tilojen tai palvelujen käyttämistä millä tahansa tavalla katsotaan muutosten hyväksymiseksi.

Orkialle antamiasi tietoja ei käsitellä lainahakemuksina tai pyyntöinä tulla ennalta hyväksytyiksi tai pätevöitetyksi tai muina vastaavina pyyntöinä. Orkia ei takaa hyväksyntää mihinkään lainaohjelmaan tai tiettyihin lainaehtoihin tai -edellytyksiin minkään lainanantajan kanssa. Orkia ei myöskään takaa, että lainanantajilta saatavilla olevat lainaehdot- ja hinnat ovat parhaat ja halvimmat, joita markkinoilla on saatavilla. Lainanantajan tarjous voi riippua markkinatilanteesta, hyväksynnästä ja pätevyydestä. Lainanantajien tarjoamat hinnat ja maksut voivat olla todellisuudessa suurempia tai pienempiä riippuen luottoprofiilistasi, takaus- tai varallisuusasioista, mukaan lukien sijainti, pääoma ja arvo, sekä tulo- tai varallisuusasiat, mukaan lukien lainan ja arvon sekä velan ja tulojen suhteet. Ellei niin ole erikseen kirjallisesti mainittu, mikään täällä ei merkitse lainaan tai korkotasosopimukseen liittyvää tarjousta tai lupausta.

Lainanantajat maksavat Orkialle tarjotuista hyödykkeistä, tiloista ja palveluista. Riippumatta siitä, miltä lainanantajalta otat lainan, olet itse vastuussa kaikista lainaasi liittyvistä sopimus- tai sulkemiskuluista (kuten lainan käsittely, allekirjoitus- tai rahoitusmaksut, vakuutusmaksut ja notaarien palkkiot).

Orkia ei veloita sinua palvelustaan löytää sinulle lainanantaja, paitsi jos niin on erikseen mainittu. Teemme parhaamme johtaaksemme mahdollisimman tarkat korko- ja maksulaskelmat. Tiedot tarjotaan kuitenkin vain arviointitarkoituksiin, eikä niitä tule pitää 100-prosenttisen tarkkoin